Massage Örnsköldsvik

Klassisk Massage i Örnsköldsvik

En klassisk massage bidrar till mjuka, elastiska och avslappnande muskler i kroppen. I samband med behandlingen producerar kroppen hormonet Oxytocin, även känt som lugn- och ro hormonet. Detta resulterar i att mottagaren finner ett ökat välbefinnande och känner sig mer avslappnad.

Varje kropp är unik och behöver hanteras på olika tillvägagångssätt. Jag anpassar därför behandlingsmetoden efter dig, så att du och din kropp ska må så bra som möjligt. En av metoderna jag använder är triggerpunktsbehandling, en effektiv metod vid smärta och ömhet i muskeln.

Massagens fördelar
Klassisk massage har många fördelar. Det kan användas för att bland annat förbygga skador men även för att lindra befintliga besvär som ischias, ryggskott, en trött rygg eller för att behandla idrottsskador. Har du arbetsrelaterade skador eller besvär så kan den klassiska massagen vara en effektiv metod mot exempelvis tennisarmbåge, musarm, spänningshuvudvärk och smärta i nacken och axlarna. 

Helkroppsmassage 60 min
I min helkroppsmassage ingår massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer och dekolletage. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på någon del av kroppen och hoppa över något annat.

Delkroppsmassage 45min
Här ingår massage av rygg, nacke samt baksida ben och armar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på någon del av kroppen och hoppa över något annat. För dig som till exempel har problem i rygg och nacke kan det här vara ett bra alternativ istället för 30 min. Det ger oss då möjlighet att jobba lite längre tid med problemområdet

Nacke och ryggmassage 30 min
Detta är en djupgående massage med fokus på nacke och rygg.

Välkommen till min klinik i Örnsköldsvik för en välgörande och avkopplande massage. Kontakta mig redan idag om du har några frågor eller funderingar. Jag ser framemot ditt besök.

Massage Örnsköldsvik
Priser:

Nack- & ryggmassage 30 min,
Nu 350 kr ord. pris 450 kr

Delkroppsmassage 45 min,
Nu 550 kr ord. pris 650 kr

Helkroppsmassage 60 min,
Nu 650 kr ord. pris 750 kr

Helkroppsmassage 60 min med koppning,
Nu 700 kr ord. pris 800 kr

Vill ni veta mer?