Regndroppsmassage

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en form av medicinsk aromaterapi, dvs att man använder eteriska oljor i behandlingen. Den arbetades fram på 1980-talet för att behandla skolios och andra rygg- och nackproblem, men visade sig vara effektiv även för många andra hälsoproblem.

Det här är en behandling som är bra för att stärka hälsan, hormonbalansen, immunförsvaret, sömnen och hjälpa kroppen att läka effekterna av stress.

Ofta lindras en hel rad med problem på samma gång. Regndroppsmassagen kan lindra smärta omedelbart eller sätta igång läkningsprocesser i kroppen som pågår i månader.

Massage Örnsköldsvik

I regndroppsmassagen blandas olika välgörande massage tekniker på rygg, nacke och fötter. Några tekniker är inspirerad av av lakota indianernas healingmetoder, en annan teknik kommer från den indiska zonterapin och några kommer från svensk klassisk massage.

De eteriska oljorna och den mjuka massagen balanserar och stärker immunförsvaret. Behandlingen verkar på cellnivå och hjälper kroppen att läka samt rätta till sig själv.

I behandlingen används rena ekologiska eteriska oljor av högsta kvalitet. Oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret då de är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska. De påverkar dessutom känslocentrumet i hjärnan direkt via luktsinnet.

Priser:
Klassisk Regndroppsmassage Helkropp 60 min, 750 kr.

Vill ni veta mer?